Prijzen

Bij Rederen.com kun je terecht voor online trainingsprogramma’s en (online) persoonlijke coaching. We kunnen jou helpen met alles van een korte seminar van twee uur, tot een begeleidingstraject van meerdere werken, maanden of jaren, tot online video’s met theoretische achtergronden en praktische oefeningen.

Bij persoonlijke coaching werken wij niet volgens een vaste formule. Wij kijken naar wie jij bent en hoe jij het nu doet. We spelen in op jouw sterke punten en helpen jou om all-around te verbeteren: maatwerk dus.

De online video’s van Redeneren.com zijn een allesomvattend trainingsprogramma dat alles vanaf de basis uitlegt. Door de modulaire opzet is het makkelijk jezelf op niveau te ontwikkelen. Het bevat theoretische achtergronden voor hen die willen weten waar een concept vandaan komt en hoe het werkt, en praktische voorbeelden voor wie graag willen zien hoe het in het dagelijks leven toegepast kan worden en hoe ze het zelf snel en makkelijk kunnen gebruiken.

Verder bevat het oefenmaterialen die helpen om de theorie voor iedereen persoonlijk en toepasbaar te maken. Voor hen die reeds op niveau zitten, of dat nou uit eigen (werk)ervaring is of omdat ze de lessen die ze wilden voltooien hebben afgerond, biedt het programma samenvattingen en cheat sheets. Hiermee kan elke professional zijn vaardigheden op pijl houden en altijd weer op het hoogste niveau presteren.


Wil jij meer weten? klik hier!