Prijzen

Bij Rederen.com kun je terecht voor persoonlijke coaching en training. We kunnen jou helpen met alles van een korte seminar van twee uur, tot een begeleidingstraject van meerdere werken, maanden of jaren.

Onze persoonlijke coaching werkt niet volgens een vaste formule. Wij kijken naar wie jij bent en hoe jij het nu doet. We spelen in op jouw sterke punten en helpen jou om all-around te verbeteren: maatwerk dus.

Eenmalige coaching

Heb je een specifieke vraag of een concreet probleem waar je hulp bij wilt? Dan kunnen we een eenmalig één-op-één gesprek inplannen.

In een één-op-één gesprek helpen wij jou om jouw vraag verder te concretiseren. Door de casus van verschillende kanten te belichten kan goed worden bepaald hoe jouw kennis en kunde het best ingezet kan worden.

Een losse één-op-één sessie duurt 2 uur en kost tijdelijk slechts € 375,- (incl. btw).

Traject

Heb je interesse in meerdere trainingen? Dan biedt een traject flexibele mogelijkheden.

Een traject is volledig op maat gemaakt. Het kan voor één of meer personen en zelfs hele teams en afdelingen. De duur van een traject is minimaal 2 sessies.

Alle trajecten zijn op aanvraag. Je kunt middels het contactformulier aangeven wat jouw wensen zijn en of je een vrijblijvend(e) offerte of kennismakingsgesprek wilt.


Wil jij meer weten? klik hier!