Over

Overal om ons heen zien we hoe technologie zich ontwikkeld en hoe belangrijk het is digitale vaardigheden te ontwikkelen. Ouders, scholen, bedrijven en overheden investeren daarom steeds meer technologie en wetenschap, en scholieren en werknemers genieten computercursussen, moderne hardware en automatisatie.

Wat hierbij verloren gaat is het besef dat alle deze technologie slecht een hulpmiddel is. Een gebruiksvoorwerp dat wij als mensen bedienen en benutten. Onze uiteindelijke beslissingen, oordelen en loopbanen hangen niet af van de systemen of van hoe goed we deze kunnen gebruiken, maar van de mensen die er mee werken. Het hangt af van hoe goed zij samenwerken, aansturen en corrigeren.

Methode

Je kunt bij ons terecht voor zowel persoonlijke begeleiding als een online trainingsprogramma.

De online lessen worden aangeboden middels hoogwaardige instructievideo’s, gecombineerd met short summaries van alle key points, handige cheat sheets en praktische oefeningen in PDF formaat.

De lessen zijn opgebouwd uit modules die afzonderlijk van elkaar te volgen zijn en intern op zichzelf voortborduren. Deze modules bevatten de verschillende aspecten van het redeneren en bieden gezamelijk één vaardigheid die iedereen op zijn eigen manier kan toepassen. Daarnaast vind je bij elke module een referentie naar key concepts. Stapsgewijs de hele module doorlopen? Of toch liever toespitsen op één aspect? Jij kunt leren zoals jij wilt.

Persoonlijke coahing

Persoonlijke coaching betekend maatwerk. Jij krijgt een eigen coach die met jou in gesprek gaat en/of meegaat met jou op de werkvloer en feedback geeft die voor jou van belang is. Het is geen vooraf vastgelegd plan, maar echt individuele coaching: waar ben jij goed in en hoe doe je dat nóg beter, wat zijn jouw verbeterpunten en hoe pakken we dat aan en welke alternatieven technieken zouden voor jou interessant zijn.

Dit betekend dat jij uitleg krijgt als de daar behoefte aan hebt of dat we meer investeren in er gevoel voor krijgen. Dat we twee uur lang sparren over één specifiek onderwerp of juist in een half jaar tijd diverse onderwerpen en technieken behandelen. Aan de hand van constructieve feedback en open en sturende vragen motiveert jouw coach jou om te leren op basis van jouw eigen ervaring(en).

Visie

Redeneren.com is er voor jou. Wij zijn er van overtuigd dat jouw loopbaan gebaat is bij sociale en intellectuele ontwikkeling. Wij hebben onderzocht en ervaren dat deze vaardigheden op alle niveau’s en in alle sectoren cruciaal zijn. Het zijn die werknemers die een stapje voor zijn op hun collega’s, die wél die belangrijke klus krijgen, die wél promotie maken en die wél volle zalen weten te trekken.

Wij zijn er voor iedereen. Voor alle werknemers, werkgevers, ondernemers en ook studenten, artiesten en politici. Een goede spreekvaardigheid, sterke arugmentatie en daadkrachtig leiderschap zijn altijd van meerwaarde. Met ervaring van VMBO t/m WO, in sectoren als defensie, fast service, logistiek en IT, in Nederland en Japan kunnen, wij met zekerheid zeggen: dit gaat jou helpen!


Wil jij meer weten? klik hier!