Assertiviteitstraining Breda

Op zoek naar een persoonlijke aanpak van assertiviteitstraining in Breda?

Redeneren.com zorgt dat jij de vaardigheden traint die jij nodig hebt! Zowel op persoonlijk vlak als op de werkvloer is het een groot voordeel als je goed op kunt komen voor je eigen belangen. Als je duidelijk aan kunt geven wat je nodig hebt en je eigen grenzen goed kunt bewaken zorg je er sneller voor dat je krijgt waar je behoefte aan hebt. Wil je graag leren hoe je zowel in je privé als in je zakelijk leven assertiever kunt zijn? Wij bieden een ruim aanbod aan diverse trainingen die goed bij je aansluiten als je op zoek bent naar assertiviteitstraining in Breda. Past het het beste bij jou om aan de slag te gaan met een persoonlijke coach? Wij bieden maatwerk als het gaat om trainingen en coaching. Neem contact met ons op en zorg dat jij altijd aan het roer staat in jouw leven.

Assertiviteitstraining

Assertiviteit is meer dan je durven uitspreken

Diverse vaardigheden zijn essentieel als je door wil groeien of promotie wil maken op je werk. Als je goed feedback kunt geven, helder kunt presenteren en een idee zo kunt pitchen dat je collega’s en je baas direct enthousiast zijn groei je sneller door naar een functie die beter bij je past. Waar loopbaancoaching in Breda meer algemene training aanbiedt, denken wij graag met jou mee wat jij nu echt nodig hebt om jouw doelen zo snel mogelijk te bereiken. Zo hoef je niet tijd en moeite te investeren in vaardigheden die je al beheerst, maar focus je enkel op jouw eigen ambitie. Hierdoor blijf je gemotiveerd en zie je al snel zelf verbetering. Wij bieden gerichte aanvulling in de vorm van trainingen en persoonlijke coaching op assertiviteitstraining in Breda. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je meer wil weten. Wij staan je graag te woord!

Assertiviteitstraining Breda

Word de gesprekspartner waar iedereen het over heeft

Een goede gesprekspartner is onbetaalbaar. Iemand die goed kan luisteren en zichzelf goed kan verwoorden is vaak een geliefd persoon op de werkvloer of in je privéleven. Wil je graag beter worden in goed communiceren met de mensen om je heen? Een persoonlijke communicatietrainer kan in korte tijd jou precies de communicatieve vaardigheden leren die jij nodig hebt. Een persoonlijke coach die je helpt beter te leren communiceren is een goede aanvulling op assertiviteitstraining in Breda. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust langs voor vrijblijvend advies onder het genot van een kopje koffie of thee.